Планую купити бензиновий генератор для використання вдома у випадку відключення електрики. Мені потрібен надійний, не дуже шумний і легкий у обслуговуванні. Чи є рекомендації щодо моделей або особливостей, на які варто звернути увагу при виборі?
Коли я вирішив купити бензиновий генератор, то насамперед зосередився на потужності і рівні шуму. Вибрав модель з потужністю 5 кВт, що цілком достатньо для підтримки основних приладів у моєму будинку, таких як холодильник, кілька ламп та навіть кондиціонер. Важливим критерієм була також шумова ізоляція, тому я вибрав модель з покращеною шумоізоляцією, що працює на рівні близько 60 дБ, що є досить тихо для таких агрегатів. Ще один аспект, на який я звернув увагу, був тип охолодження – обрав повітряно-охолоджуваний генератор, який є менш складним у обслуговуванні і вимагає менше витрат у порівнянні з водяним охолодженням. Щодо бренду, то вирішив зупинити свій вибір на відомому європейському виробнику, що славиться своєю надійністю та якістю виготовлення. Перед покупкою я також порівняв відгуки в інтернеті та перевірив доступність сервісних центрів у моїй області. Придбання здійснював через цей сайт https://gmgutmeister.com/product/categories/generators