Всім привіт. Пишу із Києва. Річ у тім, что в моєму офісі перестав працювати кондиціонер. Хотів звернутись у компанію, де ми його купували, але вже і цієї компанії не існує. Підкажіть, будь ласка, хто може вирішити питання з кондиціонером, який зараз не працює?
В такому випадку лише до приватного майстра вам слід звертатись. Я думаю, що, наприклад, в Фейсбуці в будь-якій міській групі ви зможете знайти оголошення з контактами майстрів, які займаються ремонтом кондиціонерів.
Я працюю в компанії, діяльність якої повязана з продажем і обслуговуванням кондиціонерів. Але, на жаль, проживаю і працюю я в Одесі і до Києва точно не зможу приїхати. А так залюбки допоміг би вам.
Зараз приватні майстри за свою роботу беруть дуже дорого, тому не раджу до них звертатись. А також, не всі надають гарантію, що після їх ремонту кондиціонер довго буде працювати. У Києві я раджу вам звернутись до спеціалістів цієї компанії, які професійно надають послуги щодо ремонту кондиціонерів https://kkplus.shop/uslugi/remont-kondycioneriv/