Уже якийсь час працюю в індустрії татуажу, і з кожним разом все більше переконуюсь, що якість картриджів має величезне значення для результату. Раніше пробував різні бренди, але деколи траплялися не дуже якісні варіанти, коли голка погано працювала, і доводилося витрачати більше часу на роботу. Тому вирішив змінити підхід і шукати картриджі, які точно не підведуть, бо кожен мій клієнт заслуговує на найкраще. Які картриджі радите, і де можна придбати їх, щоб бути впевненим у якості?
Вітаю! Розумію твої сумніви, тому що сам з цим стикався, коли починав працювати з клієнтами на постійній основі. Для перманентного татуажу надзвичайно важливо мати стабільні картриджі, бо вони безпосередньо впливають на точність роботи і якість пігменту на шкірі. Я вже більше року використовую картриджі від конкретного бренду і купую їх тільки в перевіреному місці. З власного досвіду можу сказати, що краще купити картриджі для татуажу в спеціалізованих магазинах, щоб не натрапити на підробку. Наприклад, у відомих магазинах для татуажу пропонують тільки сертифіковану продукцію, яка пройшла перевірку, і вони дійсно допомагають підібрати картриджі, враховуючи тип шкіри та стилі роботи. Маючи досвід роботи з такими картриджами, я точно бачу різницю у якості ліній і тональності кольору після нанесення. Ще рекомендую звернути увагу на упаковку і строки придатності, бо від цього теж залежить результат. Дуже важливо, щоб голка була гострою і тримала форму весь час, інакше робота стає важчою, а лінії менш точними.