Привіт усім! У нашій компанії настав момент, коли склад і логістика потребують розумного управління. Людський ресурс уже не витягує, і ми активно шукаємо, куди звернутись, щоб впровадити сучасну інтелектуальну систему. Але вибір великий, і очі розбігаються. Буду вдячна за поради — з ким працювали, що справді допомогло?
У логістичному бізнесі швидкість та точність – це все. Після кількох невдалих спроб оптимізації ми вирішили не економити та звернулись до професіоналів – компанії UIS. Вони запропонували комплексне рішення для автоматизації нашого складу, і, чесно кажучи, я не очікував настільки високого рівня сервісу. Якщо вас цікавлять інтелектуальні логістичні системи https://uislab.com/uk/ тут деталі. Всі етапи – від першої консультації до запуску – були продумані до дрібниць. Обладнання якісне, програмне забезпечення стабільне, а підтримка завжди на зв’язку. Найголовніше, що ми нарешті бачимо реальні дані про кожну операцію і можемо реагувати миттєво. Для бізнесу це критично. Тепер я впевнений, що зробив правильний вибір, бо з UIS ми не просто оптимізували процеси – ми підвищили конкурентоспроможність на ринку.