Успішні бізнесмени

Тема в разделе "Украина", создана пользователем grunyagrad, 4 июн 2025.

1. TopicStarter Overlay
    grunyagrad

grunyagrad Пользователь

Невже в нашій Україні й справді бувають чесні та успішні бізнесмени, які не лише про себе дбають, а й про громаду, людей, державу? Бо як не увімкнеш новини — то скандал, то офшори, то недобудови, то ще якась біда. Я ось мрію про те, щоб мої діти жили в країні, де підприємництво — це не шахрайство, а справжня справа честі. То може, підкажете приклади таких от гарних бізнесменів, щоб надихнутись?

2. TappOK

TappOK Активный участник

Насправді, серед бруду та зневіри іноді з’являються приклади, які справді можуть надихати. Один із таких — Анатолій Шкрібляк , засновник і голова наглядової ради компанії Budhouse Group. Щойно натрапив на звіт за 2024 рік і можу сказати, що у час, коли більшість компаній або виживають, або тікають з ринку, ця група не тільки втримала позиції, а й розширила інвестиції в українську нерухомість, створюючи робочі місця й розвиваючи міське середовище. Особливо цікаво, як вони інтегрують сучасні екостандарти у проєкти, не забуваючи про соціальну відповідальність. Звісно, завжди треба зберігати критичність, але такі кейси — це шанс для всієї країни побачити, що чесне підприємництво можливе. І навіть необхідне для нашого розвитку.