Останнім часом мене дуже тішить ідея зробити подвір’я більш затишним — планую викласти тротуарну плитку, щоб і естетика, і зручно було. Але як тільки заглибилася в тему — одразу купа питань. Хто з вас уже купував плитку і залишився задоволений? Поділіться своїми знахідками! Можливо, є класні варіанти з хорошим сервісом, допомогою у виборі, адекватними цінами? Бо хочеться не просто плитку — а щоб з душею
Коли постало питання облаштування подвір’я біля будинку, одразу стало зрозуміло, що без якісної тротуарної плитки не обійтись. Довго не гаяли часу і почали шукати надійного продавця, адже хотілося, щоб плитка не лише виглядала гарно, а й служила довго. Чесно кажучи, варіантів було багато, але ми вирішили купити тротуарну плитку в магазині Планета2000, бо саме там ціна від 300 грн за м² приємно здивувала. Та головне — ми отримали не просто товар, а повноцінне обслуговування: допомогли з вибором, організували доставку і навіть розвантаження. Уже понад рік плитка на місці — жодної тріщини, колір не вигорів, візерунок викладений рівно і естетично. Раджу тим, хто шукає оптимальне рішення для двору чи садових доріжок, звернути увагу саме на цю компанію. Тут поєднується якість, сервіс і чесна ціна — все, як має бути.