Порадьте, будь ласка, перевірених продавців тротуарної плитки

Тема в разделе "Украина", создана пользователем grunyagrad, 28 май 2025.

1. TopicStarter Overlay
    grunyagrad

grunyagrad Пользователь

Шановне товариство, звертаюся за порадою. Планую укласти тротуарну плитку на ділянці — частина перед будинком і доріжки по саду. Цікавлять надійні виробники, що зарекомендували себе в Україні, а також магазини або майданчики, де дійсно можна знайти якісний товар. Бажано, щоб було співвідношення ціна-якість, без агресивного маркетингу і нав’язаних "акцій тижня". Якщо маєте досвід або контакти перевірених постачальників — буду щиро вдячний!

2. TappOK

TappOK Активный участник

Ми з чоловіком довго шукали, де купити тротуарну плитку для подвір’я, бо хотілося зробити не просто гарно, а якісно і надовго. Переглянули безліч варіантів, але коли натрапили на базу будівельних матеріалів PL2T, то зрозуміли — це саме те, що треба. По-перше, у них неймовірний вибір форм і кольорів, по-друге, ціна за м² починається від 299 грн, що насправді вигідно у порівнянні з іншими. Що мені ще сподобалося — це можливість купити тротуарну плитку https://pl2t.com/uk/shop/trotuarnaa-plitka/ з доставкою та розвантаженням, тобто не треба хвилюватися за логістику, усе організовано чітко. А ще у них є гарантія якості, і це не просто слова — ми вже другий рік щодня ходимо по плитці, і жодної тріщини чи зміни кольору не помітили. Встановлення пройшло швидко, а підрядники навіть відзначили, що матеріал гарно ріжеться і не кришиться. Дуже задоволені, що обрали саме PL2T, і тепер завжди радимо їх знайомим. Надійно, красиво, практично.