Дівчата, а хто вже робив лазерну епіляцію на ногах чи бікіні? Я почала задумуватись серйозно, бо вічне гоління вже дістало, то подразнення, то порізи, а через день знову все відростає. Читаю відгуки , одні хвалять, інші пишуть, що результату майже нема. Хочеться реально зрозуміти: чи варте воно тих грошей? І чи не боляче це все? Порадьте, хто де робив, особливо по Києву!
Я якраз рік тому проходила курс у EpiLaser в Києві, це насправді найкраще рішення, яке я приймала для себе. В мене теж були сумніви, особливо щодо болю, але все пройшло дуже комфортно. У них сучасне обладнання. Раджу цю студію лазерної епіляції https://epilaser.com.ua/ua/ у мене, до речі, на ногах світле, і результат чудовий! Ніяких подразнень, а шкіра гладенька досі.
Ого, цікаво! Бо я думала, що світле волосся взагалі не береться лазером. А скільки процедур ти робила? І чи реально волосся не росте взагалі, чи все ж треба підтримку потім?
Я робила 12 процедур з інтервалами, виходило приблизно десь раз на місяць. Волосся стало набагато менше вже після 2-3 сеансів, а зараз пройшов рік, і нічого не росте, хіба зовсім тоненький пушок часом з’являється, але я навіть не парюсь, роблю підтримуючі процедури. Плюс в EpiLaser дуже зручний онлайн-запис, чисті кабінети й уважні майстри, все пояснюють, підлаштовуються під тебе. І ціни в них реально приємні, ознайомся.
Клас! Аж надихнула! Я якраз працюю недалеко від Нивок. Дуже дякую! Піду сьогодні ввечері подивлюсь сайт, може й запишусь уже, бо тягну з цим місяцями
а можна ще пару питань? Читала, що після епіляції не можна засмагати і треба шкіру берегти. Це правда? Я просто планую відпустку, не хочу накладок. І ще ти одразу робила зону бікіні чи поступово?
У студії лазерної епіляції проведуть консультацію, не переймайся. Я робила взимку, тому не засмагала. Робила майже усе тіло. Пахви, бікіні, ноги, руки.
Так! Хочу ще трохи розповісти про технологію ELOS епіляції https://epilaser.com.ua/ua/elos-epilyatsiya/ якою користуються в EpiLaser. Це комбінація IPL та RF, що дозволяє ефективно видаляти волосся незалежно від його кольору, навіть світле або тонке волосся! Особисто для мене це було великим плюсом, бо у мене на ногах є світлі, майже пушкові волоски, і раніше ні один лазер не міг їх повністю прибрати. А ось ELOS реально працює! Ця технологія дозволяє не тільки швидко, а й безболісно проходити процедуру, бо енергія проникає вглиб фолікула, не травмуючи шкіру. Я не відчувала сильного дискомфорту, як буває при звичайній лазерній епіляції. Це ще один плюс, все дуже комфортно. До того ж, після сеансів нема червоних плям чи роздратування. Усе відновлюється дуже швидко!)