Лазерна епіляція Київ

Тема в разделе "Украина", создана пользователем grunyagrad, 5 май 2025.

1. TopicStarter Overlay
    grunyagrad

grunyagrad Активный участник

Дівчата, а хто вже робив лазерну епіляцію на ногах чи бікіні? Я почала задумуватись серйозно, бо вічне гоління вже дістало, то подразнення, то порізи, а через день знову все відростає.
    Читаю відгуки , одні хвалять, інші пишуть, що результату майже нема. Хочеться реально зрозуміти: чи варте воно тих грошей? І чи не боляче це все? Порадьте, хто де робив, особливо по Києву!

2. TappOK

TappOK Активный участник

Я якраз рік тому проходила курс у EpiLaser в Києві, це насправді найкраще рішення, яке я приймала для себе.
    В мене теж були сумніви, особливо щодо болю, але все пройшло дуже комфортно. У них сучасне обладнання. Раджу цю студію лазерної епіляції https://epilaser.com.ua/ua/ у мене, до речі, на ногах світле, і результат чудовий! Ніяких подразнень, а шкіра гладенька досі.

3. TopicStarter Overlay
    grunyagrad

Ого, цікаво! Бо я думала, що світле волосся взагалі не береться лазером. А скільки процедур ти робила? І чи реально волосся не росте взагалі, чи все ж треба підтримку потім?

4. TappOK

TappOK Активный участник

Я робила 12 процедур з інтервалами, виходило приблизно десь раз на місяць. Волосся стало набагато менше вже після 2-3 сеансів, а зараз пройшов рік, і нічого не росте, хіба зовсім тоненький пушок часом з’являється, але я навіть не парюсь, роблю підтримуючі процедури.
    Плюс в EpiLaser дуже зручний онлайн-запис, чисті кабінети й уважні майстри, все пояснюють, підлаштовуються під тебе. І ціни в них реально приємні, ознайомся.

5. TopicStarter Overlay
    grunyagrad

Клас! Аж надихнула! Я якраз працюю недалеко від Нивок. Дуже дякую! Піду сьогодні ввечері подивлюсь сайт, може й запишусь уже, бо тягну з цим місяцями

6. TappOK

TappOK Активный участник

Так, у них різні локації, що зручно. Є на Нивках, Оболоні, Комфорт Тауні

7. TopicStarter Overlay
    grunyagrad

а можна ще пару питань?
    Читала, що після епіляції не можна засмагати і треба шкіру берегти. Це правда? Я просто планую відпустку, не хочу накладок. І ще ти одразу робила зону бікіні чи поступово?

8. TappOK

TappOK Активный участник

У студії лазерної епіляції проведуть консультацію, не переймайся. Я робила взимку, тому не засмагала. Робила майже усе тіло. Пахви, бікіні, ноги, руки.

9. TopicStarter Overlay
    grunyagrad

Саме Елос?

10. TappOK

TappOK Активный участник

Так! Хочу ще трохи розповісти про технологію ELOS епіляції https://epilaser.com.ua/ua/elos-epilyatsiya/ якою користуються в EpiLaser. Це комбінація IPL та RF, що дозволяє ефективно видаляти волосся незалежно від його кольору, навіть світле або тонке волосся!
    Особисто для мене це було великим плюсом, бо у мене на ногах є світлі, майже пушкові волоски, і раніше ні один лазер не міг їх повністю прибрати. А ось ELOS реально працює! Ця технологія дозволяє не тільки швидко, а й безболісно проходити процедуру, бо енергія проникає вглиб фолікула, не травмуючи шкіру. Я не відчувала сильного дискомфорту, як буває при звичайній лазерній епіляції. Це ще один плюс, все дуже комфортно.
    До того ж, після сеансів нема червоних плям чи роздратування. Усе відновлюється дуже швидко!)